Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

Συνδικαλιστής πρόεδρος επαρχίας εξασφάλισε μετακίνηση με δαπάνες δημοσίου €1.800

“Η νύχτα βγάζει επίσκοπο κι η αυγή Μητροπολίτη”, λέει ο θυμοσοφος λαός, και στην περίπτωση με τον πρόεδρο Ένωσης της επαρχίας έχει και .. Δαπάνες Δημοσίου

Η πρόσφατη επίσκεψη με τη συνοδεία του πρώτου τη τάξει Προέδρου, για τον πρόεδρο της επαρχιακής Ένωσης Αστυνομικών χωρίς μέχρι πρότινος καμία ιδιαίτερη συνδικαλιστική δραστηριότητα, καθως τα “ρουσφέτια” της περιοχής τα ..”δρομολογεί” πρώην πολιτικός παράγοντας του νόμου, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας,  Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, είχε προκαλέσει αρκετές.. απορίες.

“Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς”, η απάντηση έρχεται με τις έκτακτες αποσπάσεις, καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών από την επαρχία, με φύλλο πορείας για την Αθήνα, βρίσκεται σε διάθεση στις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ). Μάλιστα στον πρόεδρο της επαρχίας, καταβάλλονται πλέον του μισθού και των πενθημερων, δαπάνη Δημοσίου για τη μετακίνησή του, η οποία ανέρχεται στα €1.800.

Το ερώτημα που θέτουν ένστολοι μέσω του NantiaReport.gr, «Είναι άραγε ηθικό ο πρόεδρος της Ένωσης (σσ αναφέρεται η Ένωση της επαρχίας) να παίρνει προνομιακή απόσπαση για Αθήνα με αποζημίωση 1800 ευρώ, ως δαπάνες Δημόσιου, το μήνα;»

ΠΗΓΗ: nantiareport.gr

  • Στις 15/07/2022