Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου από το 2000 έως σήμερα.

Η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. ως συνδικαλιστικός φορέας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2000, με έδρα στο Σουφλί Έβρου. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και από τις πιο πολυμελείς Ενώσεις Συνοριακών Φυλάκων Πανελληνίως.

Η δραστηριότητα της Ένωσης είναι μεγάλη και εκτείνεται σε πολλούς τομείς. Μέσα από παρεμβάσεις της Ένωσης προς τη Φυσική και Πολιτική Ηγεσία έχουν επιτευχθεί πολλοί από τους πρωταρχικούς σκοπούς της, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες προσλήψεις νέων Συνοριακών Φυλάκων, μετά από 20 χρόνια στο Νομό Έβρου, αίτημα που διαχρονικά δεν έφυγε ποτέ από την ατζέντα της διεκδίκησης.

Με επιμονή, υπομονή και προπαντός με σχέδιο, η Ένωση βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης, προωθώντας την καθιέρωση ηθικών και υλικών ανταμοιβών των μελών της, καταθέτοντας προτάσεις, αλλά και διεκδικώντας ακόμα και μέσα σε δικαστικές αίθουσες -με προσφυγές- τα δικαιώματα των μελών της.

Με ανελλιπή συμμετοχή στα Δευτεροβάθμια Συνδικαλιστικά όργανα και διαρκή επικοινωνία/συνεργασία με ομοειδή σωματεία, ενώσεις και ομοσπονδίες, η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. ανταλλάσσει απόψεις και ιδέες που κατατείνουν στην πραγμάτωση των βασικών σκοπών της. Η πραγματοποίηση των σκοπών της Ένωσης επιδιώκεται με κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος και των Νόμων του Ελληνικού Κράτους.

Επικοινωνήστε με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Επικοινωνία