Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

Έγκριση ανέγερσης νέου αστυνομικού μεγάρου Αλεξανδρούπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με αφορμή την χθεσινή έγκριση από την Διυπουργική Επιτροπή Σ.Δ.Ι.Τ της κατασκευής του νέου αστυνομικού μεγάρου Αλεξανδρούπολης, εκφράζουμε την μεγάλη ικανοποίηση μας καθώς ένα πάγιο αίτημα της Ένωσής μας λαμβάνει επιτέλους σάρκα και οστά.

Τα τελευταία χρόνια αναδείξαμε το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τόσο για τους συναδέλφους μας όσο και για τους πολίτες της πόλης μας. Κάναμε γνωστό σε όλους τους τοπικούς φορείς πολιτικούς και μη καθώς και στην Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία την αναγκαιότητα ανέγερσης νέου κτηρίου στην πόλη μας. Η επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος βελτιώνει σημαντικά  τις συνθήκες εργασίες των συναδέλφων μας ενώ παράλληλα αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες προς τους Βουλευτές του νόμου Έβρου, την Π.Ο.Α.Σ.Υ, την Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης καθώς και όλους τους φορείς που βοήθησαν στην επίλυση αυτού του ζητήματος.

Ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων μας προσπαθώντας να επιλύουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                               Ο  Γενικός Γραμματέας

                              ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                       ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος

ΠΗΓΗ : policenet.gr

  • Στις 15/07/2022