Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου ευχαριστεί βιοτεχνία για χορηγία στο εκκλησάκι Παναγίας Φιδούσας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου, εκ μέρους όλων των μελών της, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στη Βιοτεχνία ΜΠΑΧΑΡΙΔΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. για την ευγενική χορηγία μίας μαρμάρινης εικόνας της Παναγίας Φιδούσας, που τοποθετήθηκε σε εκκλησάκι στην περιοχή του Τυχερού.

Το εκκλησάκι της Παναγίας Φιδούσας είχε κατασκευαστεί από συνάδελφο -μέλος της Ένωσής μας- μετά από τροχαίο πού είχε στο σημείο το 2001, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους συναδέλφους μας. Δυστυχώς, πριν μήνες άγνωστοι το βεβήλωσαν, προκαλώντας ζημιές και η Ένωση ανέλαβε την ανακατασκευή του.

Η θετική πρωτοβουλία σας για την ανωτέρω χορηγία μάς προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και τονώνει το ηθικό μας, καθώς η τοπική κοινωνία βρίσκεται δίπλα μας.

Φανερώνει δε την εκτίμηση και την αγάπη της οικογένειάς σας στην αστυνομική οικογένεια. Η πράξη σας ελπίζουμε να βρει μιμητές, σας απευθύνουμε εγκάρδιες ευχές για προσωπική-οικογενειακή υγεία και προκοπή.

Η Παναγιά ας αγκαλιάζει κι ας προστατεύει όλους μας.

Με Ιδιαίτερη Τιμή

Για την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου. ΠΗΓΗ: https://www.evros-news.gr/2020/11/06/η-ένωση-συνοριακών-φυλάκων-έβρου-ευχα/

  • Στις 01/03/2021