Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

Η Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου ευχαριστεί τη γαλακτοβιομηχανία “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ” για τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της εταιρείας του νομού μας, ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Ε., για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση στο αίτημά μας, για τη δωρεά σύγχρονων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ενισχύοντας έτσι την τεχνολογική υποδομή και αναβαθμίζοντας την οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης.

Η προσφορά της Εβρίτικης εταιρείας, οι άνθρωποι της οποίας ανταποκρίθηκαν με χαρά και ικανοποίησαν το αίτημα μας, αποτελεί ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης και αναγνώρισης του αγώνα που δίνουμε, καθημερινά, στην πρώτη γραμμή για τη φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας.

Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να επισημαίνονται και να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Είναι η ενθάρρυνση για την προσπάθειά μας, μέσω της συνεισφοράς σε εποχές οικονομικά δύσκολες. Τέτοιες πρωτοβουλίες επιβεβαιώνουν ότι το αίσθημα ευθύνης των ιδιωτών και των επιχειρήσεων παραμένει στο ακέραιο.

Με Ιδιαίτερη Τιμή,

Για την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου

ΠΗΓΗ: https://www.evros-news.gr/2020/10/08/η-ένωση-συνοριοφυλάκων-έβρου-ευχαρισ/

  • Στις 01/03/2021