Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

Δερβεντλής Δημήτρης Γ.Γ. της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε.: “Κλείδωσε” στην Αλεξανδρούπολη η διεξαγωγή εξετάσεων για τους υποψήφιους Συνοριοφύλακες.

Ευχάριστα είναι τα νέα, καθώς η διεξαγωγή των αθλητικών δοκιμασιών των υποψηφίων ΣΦΟΧ της Π.Ε Έβρου θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”, όπως συνέβη και το 2020 με μεγάλη επιτυχία με τις εξετάσεις 600 υποψηφίων ΣΦ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου είχε στείλει επιστολή προς τον υπουργό με θέμα τη διεξαγωγή του Τελικού Σταδίου Εξετάσεων Συνοριακών Φυλάκων στην Έδρα της Π.Ε. Έβρου.

Την επιστολή είχαν στείλει συγκεκριμένα προς τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και την είχαν υπογράψει, ο Πρόεδρος Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής. Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή με ένα κλικ εδώ.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Δερβεντλής με αφορμή αυτή τη ευχάριστη εξέλιξη έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Έβρου και όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης στηρίχθηκε από την Ένωση μας , η οποία ως ενεργός συνδικαλιστικός φορέας βρίσκεται δίπλα στους υποψήφιους συναδέλφους.

Η έμπρακτη στήριξη της κυβέρνησης στην τοπική κοινωνία , στους ακρίτες που σηκώνουν μεγάλο βάρος του μεταναστευτικού έχει ως αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες 375 υποψήφιοι και οι οικογένειές τους εν μέσω της οικονομικής κρίσης να αποφύγουν τα έξοδα μιας μετακίνησης.”

ΠΗΓΗ : e-evros.gr

  • Στις 10/08/2022