Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

Κρίσεις Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. – Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στους Αστυνομικούς

Η αποστρατεία του νυν Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., είναι δεδομένη. Υπό αυτό το πλαίσιο, έστειλε σήμερα στα mail των αστυνομικών το παρακάτω μήνυμα, προκειμένου να τους ευχαριστήσει.

Δείτε τι αναφέρει:

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Με την ολοκλήρωση της θητείας μου ως Αρχηγός του Σώματος, νιώθω βαθειά την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς, τον καθένα ξεχωριστά, τη γυναίκα και τον άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας, το ένστολο και το πολιτικό προσωπικό, οι οποίοι σταθήκατε επάξια αρωγοί στην κατάκτηση των τιθέμενων στόχων του Σώματος με επαγγελματική ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα και αυταπάρνηση, αλλά και με σεβασμό προς τον πολίτη. Η καθημερινή παρουσία σας και το υψηλό ποιοτικά επαγγελματικό σας επίπεδο με κάνει σήμερα να αισθάνομαι υπερήφανος για την κοινή μας συμπόρευση και βέβαιος για ένα ευοίωνο ανθρωποκεντρικό μέλλον του Σώματος με εσάς πρωταγωνιστές.

Σας καλώ, λοιπόν, με τον ίδιο ζήλο και συνέπεια, να συνδράμετε στο έργο του το νέο Αρχηγό, για μια Σύγχρονη Αστυνομία, η οποία θα στέκεται επάξια δίπλα στον πολίτη, εμπνέοντάς του εξωστρεφή εμπιστοσύνη. Η ευγνωμοσύνη μου είναι εγκάρδια και εκπηγάζει από την ισχυρή πεποίθησή μου πως ηγήθηκα ενός ανθρώπινου δυναμικού με ποιότητα και αξία σε υψηλό βαθμό.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμβολή σας και σας εύχομαι ευδόκιμη συνέχεια στο επιτελούμενο έργο σας!

ΠΗΓΗ: polienet.gr

  • Στις 31/03/2022