Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

Ευχές της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου προς τον νέο Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αρχηγού στην ηγεσία του Σώματος, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου θέλησε μέσω ανακοίνωσή της να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές της για μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία και να υποβάλει αίτημα συνάντησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης με αποδέκτη τον Αντιστράτηγο κ. Σκούμα:

Κύριε Αρχηγέ,

η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου  με αφορμή την ανάληψη της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, σας συγχαίρει για την καθομολογούμενα επάξια προαγωγής σας στο ύψιστο αξίωμα του Σώματός μας και σας μεταφέρει τις θερμές και ειλικρινείς ευχές όλων μας για μία παραγωγική και επιτυχημένη θητεία στο δύσκολο έργο, που αναλάβατε.

Η μακρά σας εμπειρία, το ήθος και οι ικανότητες που χαρακτηρίζουν και ακολουθούν την διαδρομή σας, αποτελούν εχέγγυα ότι θα εκπληρώσετε στο ακέραιο τα νέα σας καθήκοντα. 

Κύριε Αρχηγέ,

η Ένωση μας, ως συνδικαλιστικός φορέας, που δίνουμε καθημερινά τον αγώνα, για να αισθάνονται το αίσθημα του δικαίου και της ασφάλειας οι συνάδελφοί μας, προσβλέπουμε σε μια αγαστή συνεργασία μαζί σας, αιτούμαστε συνάντηση προκειμένου να συζητήσουμε διεξοδικά το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Διαχείρισης του μεταναστευτικού, όπως η προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού             (οχήματα τύπου VAN, θερμικές κάμερες), στολών και μέσων ατομικής προστασίας, το βαθμολόγιο των χαμηλόβαθμων και μια σειρά άλλων θεμάτων,  που απαιτούν άμεσα την δική σας παρέμβαση με στόχο να δοθούν άμεσα λύσεις, με μοναδικό γνώμονα  το κοινό συμφέρον.

                                                                    Με Ιδιαίτερη Τιμή

                       Για την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ Χρυσοβαλάντης

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ Δημήτριος

  • Στις 08/04/2022