Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

Έβρος- Ροδόπη : Μια Ελληνίδα και τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς για διακίνηση λαθρομεταναστών

Έβρος- Ροδόπη : Μια Ελληνίδα και τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς για διακίνηση λαθρομεταναστών

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών λαθρομεταναστών στον Έβρο αλλά και την γειτονική Ροδόπη, από τους αστυνομικούς.

Στην παρέβρια περιοχή Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές. Τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με φουσκωτή βάρκα, δύο (2) λαθρομετανάστες.

Επίσης, τις βραδινές ώρες της 21/22-6-2022, στην Επαρχιακή οδό Βραγιάς – Δοκού, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν δύο (2) διακινητές,  έναν αλλοδαπό και μία Ελληνίδα, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) λαθρομετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ακινητοποιηθεί σε αγροτική περιοχή.

Από το ατύχημα άπαντες τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

O οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένα(1)Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μία πλαστική βάρκα, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και Σαπών Ροδόπης.

ΠΗΓΗ : evros-news.gr

  • Στις 23/06/2022