Τοποθεσία: Νομός Έβρου
Create your online business with the latest design trends

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Υπογράφηκε και ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση πρόσληψης 250 Συνοριακών Φυλάκων στον Έβρο.

-Την συνυπέγραψαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου

Επιτέλους, υπογράφηκε και ανακοινώθηκε πριν από λίγο, σήμερα 1 Μάϊου 2022, από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, η Απόφαση για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων, που θα στελεχώσουν Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Μετά τη δημοσίευση της Απόφασης, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η έκδοση της σχετικής προκήρυξης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η όλη διαδικασία πρόσληψης και εκπαίδευσης θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή, καθώς είχε επισημάνει τις καθυστερήσεις που υπήρχαν στην διαδικασία πρόσληψης των 250 συνοριακών φυλάκων για το νομό Έβρου. Με δεδομένη άλλωστε την μοριοδότηση της εντοπιότητας, αναμένεται η συντριπτική πλειοψηφία τους να προέρχεται από την Π.Ε Έβρου, όπως συνέβη με την πρόσληψη των 400 Συνοριακών Φυλάκων που έχουν προσληφθεί το 2020 και ήδη εντάχθηκαν στις διάφορες υπηρεσίες του Έβρου. 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: esyfne.gr

  • Στις 01/05/2022